Πρόληψη της προστατίτιδας στο σπίτι

Προστατίτιδα

Το πιο άσχημο για τους άνδρες η νόσος δεν είναι καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικό επεισόδιο, και η προστατίτιδα. Είσαι φαινόμενα, δεν μπορείς κανονικά να κάνει το πιο απλό πράγμα — να πάει στην τουαλέτα. Όταν προσπαθείτε να ουρήσει όλα με πονάνε, τα ούρα βγαίνει σε σταγόνες, αναγκάζοντας τον καιρό είμαι στο μπάνιο και να τρέξει σε αυτό και πάλι κυριολεκτικά μέσα σε πέντε λεπτά. Και πόνος στη βουβωνική χώρα, η θερμοκρασία και ρίγη... αξιολύπητο.

Για να καταλάβουμε πώς να αποτρέψει την ανάπτυξη της νόσου και ποια η πρόληψη της προστατίτιδας υπάρχει, μιλήσαμε με τους ειδικούς σε αυτό τον τομέα.

Από πού να αρχίσω την πρόληψη προστατίτιδας

 1. Προστατεύστε τον εαυτό σας από μολύνσεις

  Ο κύριος λόγος για προστατίτιδα είναι μια λοίμωξη. Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό να μην επιτρέπετε την είσοδο μικροβίων στον προστάτη.

  Του προστάτη μπορεί να μπει δύο είδη μικροβίων:

  • προκαλούν σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες;
  • escherichia coli.

  Στην πρώτη περίπτωση, η πρόληψη της προστατίτιδας είναι σαφής. Ποια θα είναι όμορφη, δεν έχει κοπέλα και δεν ήθελα, χωρίς προφυλακτικό — όχι! Ναι και όχι μόνο από προστατίτιδας θα προστατεύσει, αν.

  Στη δεύτερη περίπτωση, escherichia coli μπορεί να πάρει το πολύτιμο μέλος όπως και με βρώμικα χέρια, δεν πλένονται μετά την τουαλέτα, έτσι και κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ χωρίς προφυλακτικό. Ναι, ακόμη και με τη γυναίκα του. Ως εκ τούτου, υγιεινή — μας όλα! Πλύνετε τα χέρια σας, πλύνετε το μέλος, να χρησιμοποιείτε προφυλακτικό.

 2. Δεν SuperCool

  Από την έκθεση πέφτει το ανοσοποιητικό σύστημα και λιμνάζει το αίμα στα όργανα της πυέλου. Η ίδια escherichia coli, που υπάρχει κανονικά στο σώμα μας, μπορεί να ανθίζει διαδώσουν και να μπει εκεί, αν παγώσει. Στασιμότητα αίμα προκαλεί πρήξιμο οργάνων, συμπεριλαμβανομένων του προστάτη. Τελικά το χειρότερο πηγαίνει τα ούρα και τα μικρόβια είναι πιο εύκολο να συνδεθεί και να διαδώσουν.

  - Για την πρόληψη της προστατίτιδας είναι σημαντικό να αποφύγετε τους κύριους παράγοντες κινδύνου. Είναι σημαντικό να μην supercool και νηφάλια τις δυνάμεις τους κατά τη διάρκεια της βαφής. Με μια απότομη υποθερμία το σώμα δεν μπορεί να αντισταθεί λοίμωξη, με την οποία μέχρι το χειρίζεται με επιτυχία, - εξηγούν οι ειδικοί.

 3. Πιο γρήγορα!

  Στην εποχή μας, όταν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου εργασίας καθόμαστε στο γραφείο του, και μετά πάμε να κάθεται στο αυτοκίνητο, και μετά φτάσαμε σε μια άνετη στάση για το αγαπημένο σας καναπέ, κινήσεων σώμα λείπει δραματικά! Όχι κινήσεων — αρχίζει η στασιμότητα του αίματος, όργανα της πυέλου αυτός πρέπει να είναι συμπιεσμένο και χειρότερα λειτουργούν.

  - Η καλύτερη πρόληψη της προστατίτιδας — να κάνει όσο το δυνατόν ευέλικτο τρόπο ζωής, - συμβουλεύουν οι ειδικοί. - Πηγαίνετε με τα πόδια για το μεσημεριανό γεύμα, προθέρμανση στο γραφείο μετά από πολλές συναντήσεις και κατά τη συγγραφή των εκθέσεων, ανεβείτε τις σκάλες αντί να πάει στο ασανσέρ. Χρησιμοποιήστε κάθε ευκαιρία για μια βόλτα!

 4. Τακτικά κάνουν σεξ

  Η τακτική σεξ είναι μια εξαιρετική πρόληψη της προστατίτιδας. Αυτός είναι το κλειδί για μια καλή μεγάλη διάρκεια λειτουργίας του προστάτη. Κατά τη διάρκεια του σεξ δυναμικά αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, καλύτερα να πάνε μεταβολικές διεργασίες. Και πάλι, προστάτη ενεργά εκχωρεί το χυμό, το οποίο είναι ρευστό μέρος του σπέρματος. Καμία στασιμότητα και ως εκ τούτου καμία πιθανότητα η λοίμωξη είναι μόνιμη. Αυνανισμός αυτή την άποψη, το χειρότερο, όταν δεν υπάρχουν ενεργές κινήσεις της λεκάνης της και όχι τόσο ισχυρού την ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος.

  Αλλά πρέπει να θυμόμαστε σχετικά με την ασφάλεια, λοιμώξεις, σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις. Protected!

 5. Μην το παρακάνετε με το αλκοόλ

  Πρώτον, το ίδιο το αλκοόλ μειώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και τον οργανισμό πιο δύσκολο να καταπολεμήσει τις λοιμώξεις. Δεύτερον, το αλκοόλ διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, και αυτό οδηγεί σε διαφορετικές οίδημα, για το οποίο έχουμε ήδη μιλήσει. Τρίτον, από καταναλώσει σας μπορεί να τραβήξει για τα κατορθώματα του. Και υπήρχε ήδη και πριν το σεξ χωρίς προφυλάξεις κοντά με άγνωστο γυναίκα και να κοιμηθούν σε αλλόκοτη θέση στο κρύο πάτωμα.

 6. Τη θεραπεία της χρόνιας νόσου

  Όταν υποθερμία ή μεγάλη ποσότητα του αλκοόλ που καταναλώνεται, η λοίμωξη μπορεί να μπει σε προστάτη και άλλα όργανα από τις εσωτερικές εστίες μόλυνσης. Για παράδειγμα, από σάπιος δόντια. Από την εστία της μπορεί επίσης να γίνει χρόνια ιγμορίτιδα, ιγμορίτιδα, ωτίτιδα, βρογχίτιδα ή πονόλαιμος. Φαινομενικά, όπου το λαιμό και όπου προστάτη, και εδώ. Ως εκ τούτου, για την πρόληψη της προστατίτιδας και άλλες ασθένειες πρέπει να αντιμετωπίζονται τσέπες χρόνια λοίμωξη.

Φάρμακα από προστατίτιδας

Για τη θεραπεία εφαρμόζεται μια σειρά φαρμάκων από προστατίτιδας:

 • τα αντιβιοτικά. Δεδομένου ότι η κύρια αιτία της προστατίτιδας — λοίμωξη, κυρίως θεραπεία της.
 • αντιφλεγμονώδη και αναλγητικά (επιστημονικό "μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη"). Αυτά τα φάρμακα ολη τη θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της οξείας προστατίτιδας, ανακούφιση από τον πόνο και τη φλεγμονή του προστάτη αδένα.
 • άλφα-αναστολείς. Είναι φάρμακα, χαλαρωτικούς προστάτη αδένα και βελτιώνουν τη διέλευση των ούρων. Λόγω της φλεγμονής του προστάτη αυξηθεί σε μέγεθος, πιέζει την ουρήθρα και δεν δίνει ούρα κανονικά έξω.
 • βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής. Βελτιώνουν την αποκατάσταση της κανονικής λειτουργίας του προστάτη, αφού η λοίμωξη νίκησε και φλεγμονή τραβήχτηκε.

Και εδώ είναι συσκευές που πωλούνται για τη θεραπεία της προστατίτιδας, στο 99% είναι άχρηστοι, οι ειδικοί πιστεύουν. Αυτοί οι laser, παλμό και ηλεκτρομαγνητικά θαύμα-priborchiki.

Λαϊκές θεραπείες από προστατίτιδας

Το πιο δημοφιλές λαϊκό τρόπος για τη θεραπεία από προστατίτιδας είναι η πρόπολη. Να εφαρμόσετε τον συμβουλεύουν και με τη μορφή των κεριών, και σε μορφή βάμματος. Θεωρείται ότι η πρόπολη έχει μια μικρή αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή δράση, αλλά η λέξη κλειδί είναι μικρή! Ούτε να ξεπεράσει τη μόλυνση που προκαλεί προστατίτιδα, ούτε να αφαιρέσετε φλεγμονή, κατά την οποία πονάει και η θερμοκρασία είναι κάτω από 40 βαθμούς, πρόπολη φυσικά δεν μπορεί.

Άλλη μια δημοφιλής λαϊκή θεραπεία για την προστατίτιδα — σπόροι κολοκύθας. Έφαγε και την τάξη. Αλλά στην πραγματικότητα πρέπει να κατανοήσουμε ότι σπόροι κολοκύθας ισχύουν μόνο για ορισμένα είδη σκουληκιών. Και τότε, δεν σκοτώνουν τους, και απλά προκαλούν δυσφορία, από την οποία σκώληκες μπορεί να αρχίσει να βγουν από τον άνθρωπο. Δεδομένου ότι τα σκουλήκια δεν προκαλούν prostatitis, και τη θεραπεία τους σπόρους κολοκύθας δεν έχει νόημα.

Πολλοί χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της προστατίτιδας κολλιτσίδα ρίζα. Κολλιτσίδα είναι ένα διουρητικό και επούλωση τραυμάτων δράση και σε ινουλίνη, η οποία είναι χρήσιμη σε ασθενείς με διαβήτη. Πληγές ως εκ τούτου, κατά την προστατίτιδα όχι, γιατί, και τη θεραπεία του, δεν είναι τίποτα. Και εδώ είναι το διουρητικό αποτέλεσμα θα σας φέρει τα βασανιστήρια. Φανταστείτε να έχετε λοιπόν τα ούρα δεν μπορεί να περάσει μέσα από ένα αριστερό προστάτη ουρήθρα, και ακόμα περισσότερο αυξάνετε η πίεση, αυξάνοντας τον εαυτό του τον πόνο και τη συχνότητα χρήση της τουαλέτας. Πρέπει να σου πω;

Στη λαϊκή ιατρική για τη θεραπεία της προστατίτιδας, επίσης, συνιστάται να χρησιμοποιείται το αφέψημα της αρκούδας (κόκκινο) της ρίζας. Το κύριο αποτέλεσμα από τη χρήση — αντι-φλεγμονώδη. Αλλά είναι πολύ αδύναμη για να τον πυρετό και τον πόνο. Εξάλλου, με λοίμωξη πτωτική ρίζα κανένας δεν αγωνίζεται.

- Ο λαός μας είναι τόσο σκληρή, που μπορεί να αντιμετωπιστεί με τίποτα. - λένε οι ειδικοί. - Στη βάση όλων των φαρμάκων, που τώρα διαφημίζονται και πωλούνται ως διατροφικά συμπληρώματα, βρίσκονται φυτικά συστατικά. Έχουν ήπια αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή αποτελεσματικότητα. Αλλά ως το μόνο μέσο τη θεραπεία της προστατίτιδας είναι πάρα πολύ αδύναμη, δεδομένου ότι έχουν εξαιρετικά χαμηλή αποδοτικότητα. Προτείνετε τίποτα δεν μπορώ. Το πρόβλημα της λαϊκής ιατρικής — απώλεια χρόνου και αργότερα από την έναρξη της κανονικής θεραπείας.

Λουτρό με την προστατίτιδα

- Ο πιο αποτελεσματικός λαϊκό τρόπος για τη θεραπεία από προστατίτιδας είναι το μπάνιο! - λένε οι ειδικοί. - Αύξηση της θερμοκρασίας, η εναλλαγή της θερμότητας και του κρύου μπορεί να είναι χρήσιμο. Αλλά είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι το λουτρό αντενδείκνυται σε άτομα που έχουν προβλήματα με την καρδιά και τα αγγεία. Ένα πολύ σημαντικό σημείο! Σε ασθενείς άνω των 50 ετών πρέπει να είναι 100% σίγουροι ότι είναι η προστατίτιδα, και δεν καρκίνο του προστάτη. Επειδή τα συμπτώματα της χρόνιας προστατίτιδας όπως της καλοήθους υπερπλασίας και του καρκίνου του προστάτη. Και είναι σημαντικό να μην χάσετε χρόνο προσπαθώντας να θεραπεύσει όχι την ασθένεια. Η διαδικασία είναι η εξής: πρώτα να αποκλείσουμε ογκολογία, τότε αντιμετωπίζουμε το προστατίτιδα.

Να πάτε στο μπάνιο ή σάουνα για τη θεραπεία της προστατίτιδας μπορεί να είναι μόνο με καλή υγεία! Δεν μπορεί να περπατήσει αμέσως μετά το φαγητό ή σε κατάσταση μέθης. Δεν μπορεί να περπατήσει στην οξεία προστατίτιδα, όταν έχεις πυρετό! Μόνο μετά την εξομάλυνση της υγείας, για να ασφαλίσετε τη θεραπεία και την πρόληψη της προστατίτιδας.

Στο χαμάμ ή τη σάουνα καλύτερα να μην υπερθερμαίνεται, να πάτε για διασκέδαση και όχι για το ρεκόρ αντοχής. Μπήκαν για 15-20 λεπτά στο αναγνωστήριο, η συζήτηση — έξω να ξεκουραστεί για 30-40 λεπτά. Μετά να ξανά περάσω ζεσταθεί. Σε χιόνι ή πάγο πισίνα καλύτερα να μην ασχοληθείς — αλλιώς μπορείτε να πάρετε ένα νέο κύμα προστατίτιδας από το κρύο!

Ασκήσεις για εξάσκηση στο σπίτι από προστατίτιδας

- Συγκροτήματα ασκήσεις για την πρόληψη της προστατίτιδας σε απευθείας σύνδεση τώρα πάρα πολύ. Αλλά ως επί το πλείστον είναι όλα μάρκετινγκ και διαφήμιση, - θεωρούν οι ειδικοί. - Τα συνηθισμένα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ περπάτημα, καταλήψεις και το ανέβασμα σκάλας θα φέρει πολύ περισσότερα οφέλη! Είναι προφανές ότι δεν είναι το κυνήγι, αλλά θα αναγκάσει τον εαυτό σας να δείξει έστω και την ελάχιστη δραστηριότητα. Και η τακτική σεξουαλική ζωή!

Αν έχετε για παράδειγμα δουλειά γραφείου, τίποτα δεν σας εμποδίζει από το να κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος να πάω στην τραπεζαρία όχι με το ασανσέρ, και να περάσει αρκετούς ορόφους με τα πόδια. Σ 2 ώρες σε συνάντηση; Μετά βγες στο διάδρομο και κάντε μερικές καταλήψεις. Γενικά, οι καταλήψεις είναι η άσκηση, η οποία είναι καλή επιταχύνει το αίμα στην πύελο και αγωνίζεται με την στασιμότητα.

Μετά τη δουλειά φτάσαμε στο σπίτι σας — αφήστε το αυτοκίνητο στην αυλή και πηγαίνετε στο κατάστημα με τα πόδια, και δεν πήγαινε σε αυτόν το δρόμο. Ανεβείτε στο πάτωμα σας από τις σκάλες και όχι το ασανσέρ. Αν ζείτε πολύ υψηλό — μέρος της διαδρομής pass στο ασανσέρ, και ένα μέρος πήγαινε με τα πόδια.

Θα πρέπει να ασκείστε τακτικά. Ρεκόρ, αλλά το περπάτημα επί 40 λεπτά την ημέρα, είτε από τα μαθήματα γυμναστικής 2-3 φορές την εβδομάδα με ασκήσεις για το κάτω μέρος του σώματος θα σας βοηθήσουν. Το ποδήλατο, το περπάτημα, καταλήψεις, οι κλίσεις, η κολύμβηση είναι πολύ καλή ως ασκήσεις για εξάσκηση στο σπίτι από προστατίτιδας.

Να θυμάστε κύρια άσκηση για την πρόληψη της προστατίτιδας:

 • περπάτημα;
 • καταλήψεις;
 • γέρνει προς τα εμπρός;
 • mahi τα πόδια;
 • βελτίωση των ποδιών ξαπλωμένος;
 • το περπάτημα από τις σκάλες;
 • ποδηλασία;
 • το κολύμπι.
19.07.2020