Θεραπεία της προστατίτιδας πιο αποτελεσματικά διορθωτικά μέτρα λαϊκά

Προστατίτιδα — κοινή ασθένεια των εκπροσώπων του ανδρικού φύλου. Σήμερα οι περισσότεροι άνδρες αναζητούν επιλογές για τη θεραπεία της προστατίτιδας λαϊκές θεραπείες, πιο αποτελεσματικές συνταγές εμφανίζονται όλο και πιο συχνά στο δίκτυο. Και, πράγματι, δίνουν καλά αποτελέσματα με τη σωστή προσέγγιση.

προστατίτιδα

Ο κίνδυνος της νόσου

Προστατίτιδα, ή αδένωμα του προστάτη, είναι μια ασθένεια που αφορά στην κατηγορία των πολύ σοβαρών. Η θεραπεία είναι απαραίτητη, αλλιώς με φόντο το αδένωμα μπορεί να προκύψουν πολύ σοβαρές συνέπειες, μέχρι θανάτου.

Στη σύγχρονη ιατρική αυτή η ασθένεια αντιμετωπίζεται με δύο τρόπους:

 1. Με φαρμακευτική αγωγή, με τη λήψη φαρμάκων για αρκετό καιρό μετά την εξέταση ο ειδικευμένος ουρολόγος.
 2. Αμέσως, στην περίπτωση που διαγνωστεί προωθημένη μορφή προστατίτιδας.

Φυσικά, αυτές οι δύο επιλογές δίνουν πολύ καλά αποτελέσματα στη θεραπεία της καλοήθους υπερπλασίας, αλλά υπάρχει εδώ και μερικά αμφιλεγόμενα ζητήματα. Η φαρμακευτική αγωγή, καθώς και άμεση, είναι ακριβά και δεν είναι σε όλους προσιτή. Υπάρχει η αντίληψη, ότι μέχρι σήμερα ακόμα δεν υπάρχει "μαγικό χάπι", το οποίο είναι σε θέση να εντελώς να απαλλαγούμε από το αδένωμα του προστάτη.

Θεραπεία λαϊκά μεθόδους γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, επειδή θα αγωνίζεται με την προστατίτιδα, σε ίση βάση με φάρμακα, και σε ορισμένες περιπτώσεις και πολύ καλύτερα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία, πολλά φάρμακα είναι κατασκευασμένα με βάση τα βότανα και τα προϊόντα φυτικής προέλευσης. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι να επικοινωνήσετε μαζί ουρολόγος δεν χρειάζεται, αντίθετα, όταν τα πρώτα συμπτώματα της προστατίτιδας πρέπει να επισκεφθείτε το αρσενικό γιατρό. Από την ανταπόκριση εξαρτάται θετική δυναμική και την ταχύτητα για να απαλλαγούμε από την ασθένεια.

Τα συμπτώματα της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη

Τα συμπτώματα της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη

Δυστυχώς, η λίστα με όλα τα συμπτώματα της προστατίτιδας είναι δύσκολο, γιατί κάθε άνθρωπος θα μπορεί να τις. Θα πρέπει να κάνετε το αρσενικό υγείας σας, αν αντιμετωπίζετε ένα ή περισσότερα σημάδια:

 1. Κατά τη διάρκεια της ούρησης κάψιμο.
 2. Ένας άντρας πολύ οξύθυμος.
 3. Ο άνθρωπος έγινε περισσότερο κουράζονται με το συνηθισμένο ρυθμό της ζωής.
 4. Σημειώνεται πόνο καβάλο περίπου.
 5. Η παρουσία των ινών λευκό χρώμα στα ούρα.
 6. Παραβίαση ή καμία ισχύ.
 7. Αλλάξτε το χρώμα και την υφή του σπέρματος.

Αν προσδιορίζονται τουλάχιστον ένα από τα συμπτώματα, θα πρέπει να επισκεφθείτε ειδικευμένος ουρολόγος επειγόντως. Μετά την εξέταση ο γιατρός θα ορίσει την περαιτέρω θεραπεία και θα μου πει, πώς να απαλλαγούμε από προστατίτιδας λαϊκών ένδικα μέσα, με την προϋπόθεση να μην τρέχει το σχήμα του.

Τα μαγικά βότανα

Θεραπεία με βότανα ή φυτοθεραπεία είναι αποτελεσματική θεραπεία της χρόνιας προστατίτιδας διορθωτικά μέτρα λαϊκά. Κάποια σκευάσματα είναι σε θέση να θεραπεύσει από την ασθένεια αυτή σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα. Υπήρχαν καλά αποτελέσματα ακόμη και στη θεραπεία της προστατίτιδας, ο οποίος πέρασε σε χρόνια μορφή.

Για πολλούς άνδρες, μετά τα σαράντα θα αξίζει να γνωρίζετε ποιο είναι το αφέψημα να λαμβάνεται με αδένωμα:

αφέψημα με αδένωμα
 1. Σε ένα από τα πιο αποτελεσματικά τις λαϊκές θεραπείες από προστατίτιδα, μπορεί να αποδοθεί αφέψημα από το φλοιό και τα φύλλα της hazel. Για το μαγείρεμα θα πρέπει να κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο μείγμα, ρίξτε 200 ml βραστό νερό και επιμένουν για μισή ώρα. Να λάβει το τσάι από λεσζκζινι θα πρέπει να 4 φορές την ημέρα. Αυτή η συνταγή δίνει θετικό αποτέλεσμα ήδη μετά από μια εβδομάδα χρήσης.
 2. Ένας άλλος καλός τρόπος για την καταπολέμηση της προστατίτιδα είναι βάμμα από aspen του φλοιού. Πρέπει να αλέθεται το φλοιό του aspen και να συμπληρώσετε λίτρων βάζο στο 1/3, στη συνέχεια την αρχή μέχρι το τέλος ρίχνουμε το νερό. Τοποθετούνται σε ένα σκοτεινό μέρος και επιμένουν 2 εβδομάδες. Η λήψη είναι η βάμμα γίνεται πριν το φαγητό σε 1 κουταλιά της σούπας. Σε αυτή την συνταγή έχει ορισμένες αντενδείξεις. Δεν μπορείτε να πάρετε βάμμα από aspen φλοιό τους ανθρώπους που πάσχουν από dysbiosis, επίσης, απορρίπτοντας θα πρέπει να παραιτηθεί από μια τέτοια θεραπεία.
 3. Άριστα αποτελέσματα στη θεραπεία της καλοήθους υπερπλασίας δίνει μια συνηθισμένη μαϊντανό. Την υιοθετούν σε δύο εκδόσεις. Αυτό μπορεί να είναι το χυμό από τη ρίζα του χόρτου, που λαμβάνονται πριν από τα γεύματα. Πιείτε το χυμό μαϊντανό πρέπει φρεσκοκαμωμένο (νιό). Μια άλλη επιλογή για τη λήψη βότανα είναι την έγχυση του κονιοποιημένου σπόρου. 4 κουταλάκια του γλυκού σπόρους χρειαστεί ένα ποτήρι βραστό νερό. Το εργαλείο να αντισταθεί σε υδατόλουτρο για 15 λεπτά. Λαμβάνετε 1 κουταλάκι του γλυκού 6 φορές την ημέρα. Φυσικά, θα αξίζει, πίνοντας πράσινο μαϊντανό σε μια καθημερινή διατροφή.
 4. Καλά ανακουφίζει από τη φλεγμονή φαρμακείο χαμομήλι. Σε συνδυασμό με τα βότανα, όπως echinacea και βαλσαμόχορτο χρησιμοποιείται με την προστατίτιδα. Σε βραστό νερό σε ποσότητα 350 ml θα πρέπει να προσθέσετε 2 κουταλιές της σούπας συλλογή από τα τρία βότανα και το μαγείρεμα είναι η ζωμό για 10 λεπτά. Ραντεβού το πρωί με άδειο στομάχι.
 5. Μερικά βότανα που συμβάλλουν στην υγροποίηση του αίματος: τσουκνίδα, ρίζα γλυκόριζα και mesika. Κάθε βότανο θα πρέπει να λάβει 1 κουταλιά της σούπας και ρίξτε το βραστό νερό (0,5 l) επιμένουν για μισή ώρα. Μετά από αυτό, μπορείτε να πίνετε αφέψημα όπως το τσάι 2-4 φορές την ημέρα.

Κάθε συνταγή με τον τρόπο του είναι διαφορετικός. Όλα έχουν διαφορετική επίδραση στο σώμα σας, προτού ξεκινήσετε θεραπεία, διαβούλευση στο γραφείο του ο ειδικευμένος ουρολόγος. Αυτός θα ενημερώσει, πώς να απαλλαγούμε από προστατίτιδας διορθωτικά μέτρα λαϊκά.

Αρνητικές επιπτώσεις για τον οργανισμό βότανα έχουν μια εξαιρετικά σπάνια. Εκτός από τα θετικά αποτελέσματα στη θεραπεία της προστατίτιδας, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και τον οργανισμό γενικότερα.

Λαϊκές θεραπείες για τους άνδρες

Decoctions και βάμματα βοτάνων είναι πολύ αποτελεσματική στη θεραπεία της υπερτροφίας του προστάτη, παραδοσιακές τεχνικές δεν τελειώνουν εκεί. Αν συνδέσετε εργάζεται ποτά μερικά φυσικά προϊόντα, η θεραπεία θα έρθει πιο γρήγορα. Τους κινδύνους κατά τη λήψη αυτών των προϊόντων διατηρείται σχεδόν στο μηδέν:

Λαϊκές θεραπείες για τους άνδρες
 1. Το μέλι σε αυτή την υπόθεση βρίσκεται σχεδόν στην πρώτη θέση, τον χρησιμοποιούν σε διάφορες παραλλαγές: πριν τον ύπνο βοηθά ζεστό γάλα με μέλι. Μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε αφέψημα από βότανα. Όταν adenome καρκίνο του προστάτη βοηθούν μέλι κεριά. Όταν υπάρχει μια αλλεργία στο μέλι, να το χρησιμοποιήσετε σε συνταγές για τη θεραπεία της προστατίτιδας δεν είναι δυνατή.
 2. Σπόροι κολοκύθας είναι ενεργά χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της καλοήθους υπερπλασίας. Υπάρχουν πολλές επιλογές για τη λήψη αυτού του προϊόντος: 500 γραμμάρια τεμαχισμένα σε μια μηχανή κοπής κιμά κολοκύθας προσθέσετε 200 γραμμάρια μέλι, να σχηματίσουν μικρές μπάλες και ένα με 2 τεμ. ανά ημέρα. Μπορείτε απλά καθημερινά υπάρχουν 30 σπόρους κολοκύθας ή αλέστε τους σπόρους και πάρτε 2 κουταλιές της σούπας με άδειο στομάχι. Σε κάθε μία από τις συνταγές που χρησιμοποιούνται σπόροι κολοκύθας σε ακατέργαστη μορφή.
 3. Χρησιμοποιείται συχνά στη θεραπεία σκόρδο, από το να προετοιμάσει υγιεινά έγχυση. Για την παρασκευή της θα χρειαστείτε 5 σκελίδες σκόρδο και 0,5 λίτρα βραστό νερό. Καθαρισμένο σκόρδο γεμίζουν με νερό και παρασκευάζεται ημέρα, μετά την οποία το βάμμα πρέπει να είναι καλά στέλεχος και πιείτε 50 g πριν από το φαγητό.
 4. Ακόμα μία εργάσιμη προϊόν για την ανδρική ασθένεια είναι το κρεμμύδι. Συνιστάται να λαμβάνουν στο φαγητό καθημερινά σε ακατέργαστη μορφή ή να χρησιμοποιηθούν στο μαγείρεμα φάρμακα. Τη νύχτα είναι χρήσιμο να πιει χυμό φρούτων κρεμμύδια με μέλι. Μπορείτε να προετοιμάσει ένα αφέψημα από το φλοιό κρεμμύδι. Για να γίνει αυτό, πρέπει βράζουμε φλοιό, να σταθεί και να πίνετε μια κουταλιά της σούπας 3 φορές την ημέρα. Εάν η διαδικασία πραγματοποιείται σε οξεία μορφή, για να μειώσει γρήγορα τη φλεγμονή, θα πρέπει να τρίβουμε το κρεμμύδι στον τρίφτη, ρίχνουμε βραστό νερό και επιμένουν ημέρα, ποτό 50 ml από κάθε ώρα. Σε κάθε κεφάλι κρεμμύδι χρειαστεί ένα ποτήρι βραστό νερό.

Λαϊκά τρόπους για να ασχοληθεί με την προστατίτιδα δίνουν καλά αποτελέσματα. Ωστόσο, πρέπει να θυμόμαστε ότι όλες αυτές οι συνταγές είναι σε θέση να θεραπεύσει το αδένωμα του προστάτη, μόνο κατά την αρχική φάση ανάπτυξης της νόσου. Σε οξείες και χρόνιες μορφές στην λαϊκή ιατρική χρειάζεται να συνδέσετε τη φαρμακευτική θεραπεία, και σε ορισμένες περιπτώσεις, χειρουργική επέμβαση.

Προληπτικά μέτρα

προστατίτιδα προληπτικά μέτρα

Φυσικά, όταν τεθεί το απογοητευτικό διάγνωση, θα πρέπει αμέσως να αρχίσει θεραπεία. Αλλά αν δεν παραμελούν απλό τους κανόνες, τότε μπορεί να αποφύγει την επικίνδυνη ασθένεια. Πρώτα από όλα, αυτό ισχύει και για τους άνδρες 40 ετών και άνω. Αυτή η κατηγορία πρέπει να παρακολουθούμε προσεκτικά την υγεία, επειδή ακριβώς αυτήν την ηλικία είναι περισσότερο επιρρεπείς σε ασθένεια:

 1. Θα πρέπει να ελέγξετε το βάρος σας, αποφύγετε την υπερκατανάλωση τροφής, τα λιπαρά, τα τηγανητά και καπνιστά τρόφιμα. Στην καθημερινή διατροφή πρέπει να επικρατήσει φρέσκα λαχανικά, φρούτα, χυμούς και κομπόστες. Σε αυτή την ηλικία, καλό είναι να μην υπάρχουν εστιατόρια fast food. Η διατροφή πρέπει να είναι ισορροπημένη.
 2. Άσκηση κανείς δεν βλάπτουν, και ιδιαίτερα 40 χρόνια εκπροσώπους ισχυρή μισό της ανθρωπότητας. Νέο γυμναστήριο θα ωφελήσει.
 3. Παραίτηση από κακές συνήθειες. Το κάπνισμα και το αλκοόλ επηρεάζουν αρνητικά στον προστάτη, γι ' αυτό είναι σκόπιμο να παραιτηθεί από αυτές τις συνήθειες ή να ελαχιστοποιηθεί.
 4. Η τακτική σεξουαλική ζωή ευεργετική επίδραση στην κατάσταση του προστάτη.
 5. Επίσκεψη ειδικευμένος ουρολόγος μία φορά το χρόνο — μια υποχρεωτική διαδικασία ενήλικα αρσενικά. Προληπτικές εξετάσεις σας επιτρέπουν να αποθηκεύσετε υγεία ανδρών για τα επόμενα χρόνια.

Ακολουθώντας αυτούς τους απλούς κανόνες, είναι δυνατόν να αποτρέψει την ασθένεια στη ζωή και την έγκαιρη ανίχνευση της νόσου αυξάνει την ευνοϊκή έκβαση της θεραπείας αρκετές φορές.

19.07.2020