Τα πιο αποτελεσματικά φάρμακα για τη θεραπεία της προστατίτιδας

Η θεραπεία εκτελείται προστατίτιδας – όπως της χρόνιας και οξείας – είναι μια ολοκληρωμένη εκδήλωση, απαιτεί παράλληλη χρήση μια σειρά από διαφορετικά φάρμακα. Κάθε συγκεκριμένη περίπτωση ξεχωριστά αποτελεί απαραίτητο λίστα φαρμάκων, ανάλογα με το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς, η πορεία της νόσου και μια σειρά από άλλους σημαντικούς παράγοντες.

επιλογή φαρμάκων

Τα είδη των φαρμάκων

Επιλογή χαμηλού κόστους, αλλά αποτελεσματικά φάρμακα από προστατίτιδας βασίζεται στην κατανόηση των αιτιών της ασθένειας και τα χαρακτηριστικά του συμπτώματα, ωστόσο, βασικές πτυχές της κάθε λίστας φαρμάκων θα πρέπει να θεωρείται αντιβιοτικά και αντιφλεγμονώδη φάρμακα. Επιπλέον, αν η τελευταία μπορεί να είναι γενικού χαρακτήρα, τότε η χορήγηση αντιβιοτικών κατά προτίμηση να χορηγείται με βάση την αντιμετώπιση συγκεκριμένο είδος του παθογόνου παράγοντα, αποκάλυψε ως αποτέλεσμα των εξετάσεων.

Επιπλέον, σε θεραπεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα φάρμακα εναντίον της προστατίτιδας, όπως ένα διαφορετικό είδος αντιπυρετικά, αναλγητικά, διουρητικά, άλφα-εκφύτων ανταγωνιστές, αντισπασμωδικά, antiandrogens και καθαρτικά φάρμακα.

Κατηγοριοποίηση σύγχρονα φάρμακα μπορεί να μην είναι μόνο για το σκοπό, αλλά και με τη μορφή έκδοσης:

  • ένεση (ένεση): θεραπεία της φλεγμονής του προστάτη αδένα με τη χρήση ενέσεις δικαιολογείται, κατά πρώτο λόγο, σε περίπτωση σοβαρής κατάστασης του ασθενούς, απαιτεί την άμεση σταθεροποίηση. Συνήθως, συμπυκνωμένο φάρμακα σε ml αραιώνεται πριν από τη λήψη του διαλύματος, μετά την οποία συνταγογραφείται το ενδομυϊκά ή r ενδοφλέβια έγχυση;
  • κεριά: τα φάρμακα σε μορφή κεριά ισχύουν κατά την προγραμματισμένη θεραπεία της χρόνιας προστατίτιδας ή ως φάρμακα για την πρόληψη της προστατίτιδας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, υπόθετα συνταγογραφείται για την αύξηση της δραστικότητας, δεδομένου ότι η πρόσληψη της ουσίας βλεννογόνο του εντέρου παρέχει την καλύτερη διείσδυση στον ιστό του προστάτη;
  • δισκία και κάψουλες: οι ιατρικές μορφές είναι οι πιο συνηθισμένοι στην τυπική διάταξη της θεραπείας της χρόνιας ή οξείας προστατίτιδας. Δισκία εύκολα χορήγηση της δόσης και βολικό να λάβει, ως εκ τούτου, ένα μεγάλο μέρος αντιβιοτικά, αντιφλεγμονώδη και μέσων εναντίον του οιδήματος (άλφα-αναστολείς ή αναστολείς της 5-άλφα-reductase) έρχεται ακριβώς σε αυτή τη μορφή;
  • ενστάλαξη: δεν είναι τόσο συχνά πρακτική με την προστατίτιδα μέθοδος θεραπείας, η ουσία του οποίου έγκειται στην εισαγωγή των φαρμακευτικών λύση στην ουρήθρα ή την ουροδόχο κύστη με μια ειδική σύριγγα. Ο κύριος στόχος της διεξαγωγής ενστάλαξη – αποκατάσταση του κατεστραμμένου βλεννογόνου, την καταστροφή παθογόνα μικροχλωρίδα και την καταστολή των φλεγμονωδών διαδικασιών;
  • microclysters: μικρές δροσερές κλύσμα μειώνουν το τοπικό οίδημα, φλεγμονή και πόνο στον αδένα του προστάτη, ενώ ταυτόχρονα υποβαθμίζουν την μεταφορά φαρμάκων στον ιστό. Κατά τα τελευταία στάδια της θεραπείας και μετά την ανάκτηση μπορούν να πραγματοποιούνται μαθήματα mikroklizm με λύσεις με βάση φυτικά φάρμακα. Όταν αρκετά μακρά αναμονή υγρού στο έντερο του βλεννογόνου απορροφά θρεπτικά συστατικά;
  • επιθέματα: δερματικά επιθέματα, όπως και microclysters, αφορούν τα μέτρα κατά τη θεραπεία του προστάτη, και έχουν στο σώμα, αντίθετα, υποστηρίζει αποτέλεσμα, συμπληρώνοντας την πλήρη φαρμακευτική αγωγή.
η μελέτη του φαρμάκου

Όταν επιλέγετε μορφή της δοσολογίας του φαρμάκου θα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη, εκτός από την κατάσταση του ασθενούς, τις δικές του προτιμήσεις. Μερικοί ασθενείς αντιμετωπίζουν προβλήματα με την κατάποση του χαπιού, ενώ σε άλλους αντενδείκνυνται του ορθού υπόθετα, λόγω της παρουσίας των φλεγμονωδών παθήσεων της ορθοπρωκτικής περιοχής. Ρόλο παίζουν επίσης παράγοντες όπως η διαθεσιμότητα και το κόστος των φαρμάκων δεν έχουν πάντα την ευκαιρία να πάρει μια ταχείας δράσης και ανέξοδη θεραπεία για την προστατίτιδα, γιατί πρέπει να λαμβάνει λιγότερο αποτελεσματικές ανάλογα.

Τα αντιβιοτικά

Η επιλογή των αντιβιοτικών απαιτεί μια επιλεκτική προσέγγιση, δεδομένου ότι είναι σημαντικό να επιλέξετε το φάρμακο, η συντριπτική συγκεκριμένο είδος (ή τα είδη) παθογόνων φλεγμονώδη προστατίτιδα. Για τι γιατρούς μελετήθηκαν λαμβάνονται πινελιές από την ουρήθρα, εξετάσεις ούρων και δείγματα prostatic μυστικό.

Πολύ προτιμότερο να χρησιμοποιείτε αντιβακτηριακά αντιβιοτικά, έχουν ως βακτηριοστατικό, έτσι και βακτηριοκτόνο δράση, για το φάρμακο, όχι μόνο εμπόδισε την εξάπλωση της μόλυνσης, αλλά και προληπτικά καταστράφηκε επικίνδυνα μικρόβια.

Αντιβιοτικά βήτα-laktamnam, όπως και aminoglikozidam, προτεραιότητα δίνεται σε μικρότερο βαθμό, αν και είναι φθηνά. Σε αντίθεση με φθοριοκινολόνες και των μακρολίδες, τους χαρακτηρίζει αδύναμη την ικανότητα να διεισδύουν σε ιστούς του προστάτη και να δημιουργήσετε σε αυτό απαιτείται η συγκέντρωση της δραστικής ουσίας. Φθοριοκινολόνες είναι ισχυρό βακτηριοκτόνο φάρμακα, εμφανώς υπερτερούν αριθμητικά σε αυτή την παράμετρο, διακοπή αναπαραγωγή των μικροοργανισμών, φάρμακα

Άλφα-εκφύτων ανταγωνιστές

Η ομάδα αυτή των μέσων χρησιμοποιείται ενεργά όχι μόνο με την προστατίτιδα, αλλά επίσης και με αδένωμα του προστάτη, και η αποτελεσματικότητά τους βασίζεται στην κλείδωμα άλφα-εκφύτων με σκοπό να αποφευχθεί η επαφή τους με την νοραδρεναλίνη και adrainomimetikami. Ως αποτέλεσμα, υποδοχείς στα αιμοφόρα αγγεία δεν παίρνουν αγγειοσυσταλτικό νευρικά σήματα, σε βάρος του τι επιτυγχάνεται με τους επέκταση, με επακόλουθη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος..

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην ουρολογία ενεργά χρησιμοποιούνται εκλεκτικά άλφα1-adrenoblokatora, οι οποίες επιδρούν σε υποδοχείς στους ιστούς της ουροδόχου κύστης, του προστάτη και ουρικών οδών.

Μείωση του οιδήματος των ιστών, όχι μόνο βελτιώνει την έκκριση τις τοξίνες και τα υγρά απόβλητα του σώματος, αλλά επίσης τονώνει όλο το ουροποιητικού σύστημα άνδρες, βοηθώντας να απαλλαγούμε, μεταξύ άλλων, από την ανικανότητα και τη μείωση της στύσης.

Αντιφλεγμονώδη φάρμακα

ιερέας φάρμακα

Προστατίτιδα στους άνδρες αντιμετωπίζονται με τη χρήση μη-στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα (ΜΣΑΦ/ΜΣΑΦ), πληρούν τις απαιτήσεις επίδοσης, αλλά την ίδια στιγμή, ασφαλής για το σώμα. Στόχος αυτών των φαρμάκων είναι η καταστολή της φλεγμονώδους διαδικασίας, που αγγίζει τον προστάτη και, ίσως, σπερματοδόχων κύστεων, του τραχήλου της ουροδόχου κύστης και άπω τμήμα του ουροποιητικού συστήματος.

Μετά την μείωση της κλινικής σοβαρότητας της φλεγμονής του προστάτη γιορτάζεται η ομαλοποίηση της κατάστασης του ασθενούς, περιλαμβάνει τη μείωση της θερμοκρασίας του σώματος, μείωση του οιδήματος του προστάτη αδένα, την αντιμετώπιση της απόφραξης του ουροποιητικού συστήματος και την καταστολή του πόνου στη γεννητική περιοχή.

Ορμονικά φάρμακα

Η χρήση ορμονικών φαρμάκων στη θεραπεία της προστατίτιδας επιτρέπεται μόνο σε περίπτωση που προωθείται χρόνια πορεία της νόσου, κατά την οποία τα αντιβιοτικά, άλφα-εκφύτων ανταγωνιστές και αντιφλεγμονώδη φάρμακα δεν είναι σε θέση να ομαλοποιήσει διαταραγμένο ορμονικό υπόβαθρο.

Ανάλογα με τους στόχους, ο ασθενής μπορεί να οριστούν ως ανδρογόνα, αυξάνουν το επίπεδο των αρσενικών ορμονών (τεστοστερόνη) στο αίμα, έτσι και τα οιστρογόνα καταστέλλουν την παραγωγή της διυδροτεστοστερόνης που προκαλεί υπερανάπτυξη του ιστού του προστάτη.

Όλα αυτά τα φάρμακα κυκλοφόρησε αυστηρά με ιατρική συνταγή, και θα πρέπει να χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο σύμφωνα με το θεράποντα γιατρό σας, καθώς η λανθασμένη ή καθυστερημένη δόση μπορεί βλαπτική επίδραση στην υγεία του ασθενούς.

Immunomodulators

Περίπλοκη τη διάρκεια της οξείας προστατίτιδας επιδεινώνεται με την ανάπτυξη της ανοσοκαταστολής, η οποία μπορεί να αυξήσει υπό την επήρεια ορισμένων αντιβιοτικών και άλλων φαρμάκων. Για το λόγο αυτό προκύπτει η ανάγκη για την ενίσχυση της αντίστασης (αντίσταση) του σώματος σε σχέση με τα παθογόνα μικροχλωρίδας, που πραγματοποιείται με τη βοήθεια του Ανοσοδιεγερτικά.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος συμβάλλουν επίσης βιταμίνες Α, c και Ε, ως εκ τούτου, οι ειδικοί συστήνουν ενεργά να καταναλώνουν προϊόντα που περιέχουν αυτές τις ουσίες σε μεγάλες ποσότητες.

Αναλγητικά

Αναλγητικά φάρμακα συνήθως χρειάζονται στα πρώτα στάδια της θεραπείας, όταν η θεραπεία δεν έχει ακόμη καταφέρει λειτουργικά βελτιώσει την κατάσταση του προστάτη, για την οποία ο ασθενής βιώνει πόνο κατά την ούρηση, την αφόδευση, παρατεταμένο κάθισμα σε σκληρή επιφάνεια ή τη σωματική δραστηριότητα.

Κατά κανόνα, αρκετά αναλγητικά μέση δύναμη που λαμβάνονται σύμφωνα με τους κανονισμούς από μία έως τρεις φορές την ημέρα. Σε αυτά τα κεφάλαια υπάρχουν πολλές διαρθρωτικές αναλογική (generics), και γίνονται είναι πολλές ρωσικές και ξένες εταιρείες, ωστόσο, οι γιατροί συμβουλεύουν να προτιμούν τον εσωτερικό αναλγητικά, για να μην πληρώνω πάρα πολύ για την μάρκα.

Μυοχαλαρωτικά

Από την τάξη των μυοχαλαρωτικών στην ουρολογία συνηθίζεται να χορηγείται αντισπασμωδικά φάρμακα που προκαλούν χαλάρωση των λείων μυών, που βρίσκεται σε σπασμό. Η θεραπεία είναι αποτελεσματική στην οξεία τη διάρκεια της προστατίτιδας, του πράγματα σπασμός των μυών του προστάτη και μόλις του πυελικού εδάφους.

φυτικά φάρμακα

Πορεία εφαρμογή spasmolytics είναι περιττό: αρκεί να κάνετε τους σε μέτριες δόσεις κατά τις πρώτες ημέρες ή εβδομάδες συνολική θεραπεία. Επίσης, δεν πρέπει να γίνεται κατάχρηση αυτά τα φάρμακα για να αποφευχθεί ο κίνδυνος παραβίασης της λειτουργίας των αντίστοιχων οργάνων και των συστημάτων του σώματος.

Φυτικά

Φυτικά φάρμακα, εντάσσονται με την προστατίτιδα, είναι πιο πιθανό να Badami, κατασκευάζεται σε μορφή ορθού υπόθετα, κάψουλες ή δισκία. Ανάμεσα στα δημοφιλή εκχυλίσματα που αποτελούν τη βάση αυτών των φαρμάκων – ο φλοιός της αφρικανικής δαμάσκηνα, φρούτα υφέρπουσα (ή νάνου) φοίνικες. Λίγο λιγότερο συχνά χρησιμοποιείται εκχύλισμα από προστάτη των ζώων (βοοειδών). Υπάρχει επίσης μια ομάδα φαρμάκων, όπως τα ομοιοπαθητικά φάρμακα για τη θεραπεία της φλεγμονής του προστάτη.

Για την πρόληψη της προστατίτιδας

Προειδοποίηση προστατίτιδας απαιτεί, κυρίως, την τήρηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, συμπεριλαμβανομένων τακτική σεξουαλική δραστηριότητα. Αλλά για τη διατήρηση του τόνου μπορεί να χρησιμοποιηθεί και διαφορετικά φάρμακα – συνήθως πρόκειται για βιολογικά ενεργά συμπληρώματα φυτικής προέλευσης. Έτσι όπως τους κατασκευαστές αυτών των συμπληρωμάτων διατροφής δηλωθεί η ικανότητά τους να βοηθήσουν, ενώ μείωση της λίμπιντο, ανικανότητα, στυτική δυσλειτουργία και άλλες διαταραχές στο έργο του ανδρικού ουροποιητικού συστήματος, θα πρέπει να με προσοχή τη λήψη τους ως προληπτικό μέσο κατά την προστατίτιδα.