Τα καλύτερα φάρμακα από προστατίτιδας — ποια να επιλέξω;

Η ασθένεια επικίνδυνη για τις συνέπειες, που μπορεί να είναι διαφορετικές και εξαιρετικά χρώματα του ουράνιου τόξου. Η οξεία φάση είναι επικίνδυνη εξέλιξη απόστημα του προστάτη. Η χρόνια φάση αποτελεί νεότερη κίνδυνος — κατά πλάκας, του προστάτη, όταν ο ιστός του μαστού παρακάμπτουν ουλές, και αυτό οδηγεί σε ζαρωμένα και πολύ ισχυρή μείωση στο μέγεθος του προστάτη.

θεραπεία

Ο προστατικός αδένας είναι το κύριο κέντρο για την παραγωγή των αρσενικών ορμονών του φύλου, που επιτρέπει στους άνδρες να χωρέσει αυτό το λόγο και να αισθάνονται άνδρες. Αδένων ιστό του προστάτη παράγει prostatic υγρό — το μυστικό του προστάτη και ορμόνες.

Η φλεγμονή του προστάτη αδένα συχνά οδηγεί σε διαταραχή της σεξουαλικής λειτουργίας, πολύ αρνητικές επιπτώσεις στη διαδικασία εκπαίδευσης των ανδρικών γεννητικών κυττάρων — σπερματογένεση.

Πριν από τη συνταγογράφηση φαρμάκων αρσενικό αναγκαστικά πρέπει να περάσει εξετάσεις για να καταλάβετε τι προκάλεσε την φλεγμονή. Είναι σημαντικό για τη θεραπεία πραγματοποιήθηκε μέχρι την πλήρη ανάρρωση. Αυτό σας επιτρέπει να αποφευχθεί η υποτροπή, επιπλοκές, μεταφορών προστατίτιδας σε χρόνια μορφή. Οι γιατροί περνούν ολοκληρωμένη έκθεση στην ασθένεια. Ισχύουν τα ακόλουθα εργαλεία:

 • χάπια;
 • ενέσεις;
 • του ορθού κεριά;
 • microclysters;
 • την ενστάλαξη – γεμίζει την εσωτερική κοιλότητα φάρμακο;
 • μασάζ του προστάτη;
 • φυσιοθεραπεία;
 • υποκατάσταση υγρών κατά της δηλητηρίασης.

Η καλύτερη θεραπεία για την προστατίτιδα αναδείξει δύσκολο – μια μεγάλη επιλογή φάρμακα με ποικίλη δράση:

 • χάπια – απαιτείται να λάβει προφορική μέθοδος, σκοτώνουν τα μικρόβια, ανακούφιση από κράμπες, μειώνουν τον πόνο, την εξάλειψη κατάθλιψη;
 • ενέσεις – το φάρμακο χορηγείται με ένεση στο μυ, βιέννη, γρήγορα εισέρχεται στο σώμα, ενεργεί αντι-φλεγμονώδη, διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα;
 • κεριά – τίθενται στο ορθό, μουδιασμένος, έχουν αντιβακτηριακές ιδιότητες.

Αποτελεσματικά φάρμακα και σχέδιο για την εφαρμογή

Για τη θεραπεία της χρόνιας βακτηριακής προστατίτιδας ισχύουν τα αντιβιοτικά, ικανά να καταστείλει παθογόνων μικροχλωρίδας.

τα συμπτώματα

Έτσι, μπορεί να διοριστεί αντιβακτηριακά φάρμακα τέτοιες ομάδες, όπως φθοριοκινολόνες, μακρολίδια, τετρακυκλίνες, κεφαλοσπορίνες.

Στη χρόνια μορφή της νόσου για την επίτευξη καλής θεραπευτικό αποτέλεσμα αντιβακτηριακά φάρμακα που χρησιμοποιούνται για αρκετό καιρό. Η διάρκεια της λήψης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, απαιτείται η διάρκεια της θεραπείας μπορεί να κυμαίνεται από 2 έως 6 εβδομάδες.

Φαρμακευτική θεραπεία μπορεί να συνταγογραφήσει μόνο ο γιατρός, δεν μπορεί με την προστατίτιδα να αυτοθεραπείας.

Αν ο ασθενής ενοχλούν αγωνιώδη συμπτώματα, θεραπεία θα βοηθήσει φάρμακα. Ποια χάπια από προστατίτιδας πιο αποτελεσματική; Ένα φάρμακο δεν υπάρχει, η επιλογή εξαρτάται από το πρόβλημα.

Ποια η αποτελεσματική θεραπεία της προστατίτιδας; Εκτός από τα αντιβιοτικά, μετά την εξέταση ο ειδικός μπορεί να συνταγογραφήσει στον ασθενή και άλλες μορφές δοσολογίας. Παρουσιάζουμε τρία από τα πιο αποτελεσματικά φάρμακα που βοηθούν στην αντιμετώπιση της νόσου.

Άλφα-αναστολείς

Άλφα adrenoblokatora είναι ειδικά φάρμακα για προστάτη, με σκοπό τη διευκόλυνση της πορεία της νόσου, αλλά δεν θεραπεία του.

Ένα από τα κύρια συμπτώματα της προστατίτιδας είναι παραβίαση ουροποιητικού λειτουργίας. Η σωστή αντιστοίχιση adrenomimetikov έχει ως στόχο την ομαλοποίηση ούρηση, να αποκαταστήσει τη σεξουαλική λειτουργία του άντρα.

Η ομάδα αυτή των μέσων χρησιμοποιείται ενεργά όχι μόνο με την προστατίτιδα, αλλά επίσης και με αδένωμα του προστάτη, και η αποτελεσματικότητά τους βασίζεται στην κλείδωμα άλφα-εκφύτων με σκοπό να αποφευχθεί η επαφή τους με την νοραδρεναλίνη και adrainomimetikami. Ως αποτέλεσμα, υποδοχείς στα αιμοφόρα αγγεία δεν παίρνουν αγγειοσυσταλτικό νευρικά σήματα, σε βάρος του τι επιτυγχάνεται με τους επέκταση, με επακόλουθη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.

Πώς να επιλέξετε το φάρμακο

Για να πάρει ένα αποτελεσματικό μέσο, θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη σε ό, τι σχήμα ρέει προστατίτιδα. Από αυτό εξαρτάται η επιτυχία της θεραπείας. Στην οξεία μορφή της νόσου να συνταγογραφήσει αντιβιοτικά. Το φάρμακο, τη διάρκεια του μαθήματος, επιλέγει ο γιατρός – όλα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα των αναλύσεων, τα αίτια της προστατίτιδας. Οξεία η διαδικασία συνοδεύεται από:

κάψουλες
 • υψηλής θερμοκρασίας;
 • την έλευση ψύχρα;
 • πυώδης εκκρίσεις;
 • πόνο στην groin περιοχή;
 • ωθήσεις για ούρηση.

Αν προστατίτιδα δεν ανάκτηση, πέρασε σε χρόνια μορφή, θα πρέπει να παρατηρηθεί τράβηγμα του πόνου στα όργανα του ουροποιογεννητικού συστήματος, χαμηλή δραστικότητα, ευερεθιστότητα, αϋπνία. Σε μια τέτοια κατάσταση αποτελεσματική θα είναι τα μέσα που βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, ανακουφίζοντας από τον πόνο, οίδημα, φλεγμονή, μετρητής μικρόβια. Οι γιατροί χρησιμοποιούν:

Αντιφλεγμονώδη φάρμακα

Θα είναι μια ομάδα μη-στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα, τα οποία συνήθως ορίζονται ως θεραπεία και την αντιμετώπιση των διαφόρων του πόνου και επίσης είναι ιδανικό για την ανακούφιση της φλεγμονής στον προστάτη αδένα.

Παρά τις χρήσιμες ιδιότητες, τη διάρκεια της θεραπείας δεν μπορεί να δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα, και σε τέτοιες περιπτώσεις, ο γιατρός θα συνταγογραφήσει σας να εισάγετε μια άλλη ομάδα — ορμονικά φάρμακα.

Προστατίτιδα στους άνδρες αντιμετωπίζονται με τη χρήση μη-στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα (ΜΣΑΦ/ΜΣΑΦ), πληρούν τις απαιτήσεις επίδοσης, αλλά την ίδια στιγμή, ασφαλής για το σώμα. Στόχος αυτών των φαρμάκων είναι η καταστολή της φλεγμονώδους διαδικασίας, επηρεάζονται τον προστάτη και, ίσως, σπερματοδόχων κύστεων, του τραχήλου της ουροδόχου κύστης και άπω τμήμα του ουροποιητικού συστήματος.

Όταν αναποτελεσματική θεραπεία με αντιβιοτικά ή σε περίπτωση μη-βακτηριακή της φύσης της νόσου διορίζονται από μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα (ΜΣΑΦ).

ΜΣΑΦ ενεργά καταστέλλουν οποιαδήποτε φλεγμονή, καλό ανακούφιση από οίδημα, έχουν έντονη αναλγητική ιδιότητες. Λόγω αρνητικές επιπτώσεις των φαρμάκων στο σύστημα πέψης του ασθενούς, συνιστάται τα βραχυπρόθεσμα μαθήματα εφαρμογής τους σε εβδομαδιαία διαστήματα.

δισκία

Μέχρι σήμερα μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα για τη θεραπεία της φλεγμονής του προστάτη είναι διαθέσιμα σε μορφή:

 • ορθού κεριά;
 • δισκία/κάψουλες;
 • έγχυση/ένεση.

Αντιφλεγμονώδη (μη στεροειδή και ορμόνες)

Η χρήση ορμονικών φαρμάκων στη θεραπεία της προστατίτιδας επιτρέπεται μόνο σε περίπτωση που προωθείται χρόνια πορεία της νόσου, κατά την οποία τα αντιβιοτικά, άλφα-εκφύτων ανταγωνιστές και αντιφλεγμονώδη φάρμακα δεν είναι σε θέση να ομαλοποιήσει διαταραγμένο ορμονικό υπόβαθρο.

Ανάλογα με τους στόχους, ο ασθενής μπορεί να οριστούν ως ανδρογόνα, αυξάνουν το επίπεδο των αρσενικών ορμονών (τεστοστερόνη) στο αίμα, έτσι και τα οιστρογόνα καταστέλλουν την παραγωγή της διυδροτεστοστερόνης που προκαλεί υπερανάπτυξη του ιστού του προστάτη.

Στη θεραπεία της προστατίτιδας είναι αυστηρά σύμφωνα με το γιατρό μπορεί να εφαρμοστεί ορμονικά φάρμακα, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να εκτελούν τα ακόλουθα καθήκοντα:

 • αντιμετώπιση φλεγμονώδη διαδικασία;
 • ενθαρρύνει τη στυτική λειτουργία.

Η πιο αποτελεσματική θεραπεία για την προστατίτιδα

Η ασθένεια μπορεί πολύ τον εαυτό μου να μην το δείχνετε. Ήσσονος σημασίας πόνο και κάποια ενόχληση δεν προκαλούν συναγερμό. Τέτοια σημάδια είναι αρκετά γρήγορα περνούν και χωρίς την παρέμβαση των γιατρών.

Ύπουλη ασθένεια είναι ότι με τη διείσδυση της μόλυνσης του προστάτη στη διαδικασία εμπλέκεται ολόκληρη η urino-γεννητικό σύστημα και τα γειτονικά της ιστού, που προκαλεί επιπλέον ουρολογικές επιπλοκές.

Αναπτύσσεται πυελονεφρίτιδα, κυστίτιδα, βλάβη του αναπαραγωγικού συστήματος με επιπλοκές σε μορφή ουρηθρίτιδα, από vesiculitis, της στειρότητας, της καλοήθους υπερπλασίας και του καρκίνου.

επιλογή

Συμπτωματολογία της νόσου εξαρτάται από τη φύση της φλεγμονώδους διαδικασίας, η διάρκεια της νόσου, από το βαθμό της βλάβης σε γειτονικά όργανα, από την κανονικότητα των σεξουαλικών επαφών. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει το τι τρόπο ζωής (ενεργητικής ή παθητικής) οδηγεί άντρας.

Λόγοι προκαλέσουν την εμφάνιση της χρόνιας μορφής της νόσου:

 • λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος και του προστάτη (ουρεόπλασμα urealyticum, χλαμύδια, καντιντίαση, mycoplasmosis, γονοκοκκική και έρπητα λοίμωξη);
 • παραβίαση της ροής του αίματος στην πύελο, που οδηγεί σε στάσιμη φαινόμενα;
 • μειωμένη ανοσία της διαφορετικής αιτιολογίας;
 • η έλλειψη άσκησης και καθιστική ζωή, η καθιστική εργασία;
 • ακανόνιστη η προσωπική ζωή, η παρατεταμένη αποχή, η διακοπή της σεξουαλικής πράξης χωρίς οργασμό;
 • κόπωση, τραυματισμούς και βλάβες;
 • η κατάχρηση αλκοόλ και αιχμηρά προϊόντα;
 • συγκράτηση της ούρησης και διαταραχές κενώσεων (δυσκοιλιότητα).

Immunomodulators

Όπως είναι γνωστό, κατά τη θεραπεία κάθε νόσου, μειωμένη ανοσία, γενική κατάσταση επιδεινώνεται. Ως συμπλήρωμα στην κύρια θεραπεία συνταγογράφους, αυξάνουν την άμυνα του οργανισμού του οργανισμού — δημοτική και τοπική ανοσία.

Περίπλοκη τη διάρκεια της οξείας προστατίτιδας επιδεινώνεται με την ανάπτυξη της ανοσοκαταστολής, η οποία μπορεί να αυξήσει υπό την επήρεια ορισμένων αντιβιοτικών και άλλων φαρμάκων. Για το λόγο αυτό προκύπτει η ανάγκη για την ενίσχυση της αντίστασης (αντίσταση) του σώματος σε σχέση με τα παθογόνα μικροχλωρίδας, που πραγματοποιείται με τη βοήθεια του Ανοσοδιεγερτικά.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος συμβάλλουν επίσης βιταμίνες Α, c και Ε, ως εκ τούτου, οι ειδικοί συστήνουν ενεργά να καταναλώνουν προϊόντα που περιέχουν αυτές τις ουσίες σε μεγάλες ποσότητες.

Αναλγητικά

θεραπεία

Αναλγητικά φάρμακα συνήθως χρειάζονται στα πρώτα στάδια της θεραπείας, όταν η θεραπεία δεν έχει ακόμη καταφέρει λειτουργικά βελτιώσει την κατάσταση του προστάτη, για την οποία ο ασθενής βιώνει πόνο κατά την ούρηση, την αφόδευση, παρατεταμένο κάθισμα σε σκληρή επιφάνεια ή τη σωματική δραστηριότητα.

Σε αυτά τα κεφάλαια υπάρχουν πολλές διαρθρωτικές αναλογική (generics), και κατασκευάζονται είναι από πολλές εταιρείες, ωστόσο, οι γιατροί συμβουλεύουν να προτιμούν τον εσωτερικό αναλγητικά, για να μην πληρώνω πάρα πολύ για την μάρκα.

Μυοχαλαρωτικά

Από την τάξη των μυοχαλαρωτικών στην ουρολογία συνηθίζεται να χορηγείται αντισπασμωδικά φάρμακα που προκαλούν χαλάρωση των λείων μυών, που βρίσκεται σε σπασμό. Η θεραπεία είναι αποτελεσματική στην οξεία τη διάρκεια της προστατίτιδας, του πράγματα σπασμός των μυών του προστάτη και μόλις του πυελικού εδάφους.

Φυτικά

Φυτικά φάρμακα, εντάσσονται με την προστατίτιδα, είναι πιο πιθανό να Badami, κατασκευάζεται σε μορφή ορθού υπόθετα, κάψουλες ή δισκία. Ανάμεσα στα δημοφιλή εκχυλίσματα που αποτελούν τη βάση αυτών των φαρμάκων – ο φλοιός της αφρικανικής δαμάσκηνα, φρούτα υφέρπουσα (ή νάνου) φοίνικες, καθώς και γρασίδι κατάκοιτος του. Λίγο λιγότερο συχνά χρησιμοποιείται εκχύλισμα από προστάτη των ζώων (βοοειδών).

Υπάρχει επίσης μια ομάδα φαρμάκων, όπως τα ομοιοπαθητικά φάρμακα για τη θεραπεία της φλεγμονής του προστάτη.

Του ορθού κεριά

Μια άλλη μορφή δοσολογίας για τη θεραπεία της προστατίτιδας – κεριά. Αυτό είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά μέσα από προστατίτιδας. Σειρά τους σήμερα είναι τόσο μεγάλη που να καθορίσει κατάλληλα δύσκολο. Ας αναλύσουμε τις τρεις πιο αποτελεσματικές είδους.

Ichthyol κεριά – αποτελεσματικό φάρμακο για τη θεραπεία της προστατίτιδας. Το φάρμακο βασίζεται στην ichthammol, που αντιπροσωπεύει σχετίζονται με το θείο, με την οποία αυτά τα κεριά υπάρχει ένα συγκεκριμένο έντονη οσμή.

Εφαρμόζεται με διάφορες μορφές προστατίτιδας. Τα κεριά έχουν αντιφλεγμονώδη, αντισηπτική επίδραση, έχουν θεραπεία ιδιότητες, αποκαθιστούν τον τόνο των αγγείων, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, ενισχύουν τις διαδικασίες ανταλλαγής.

Ως αντενδείξεις έχει μόνο ατομική δυσανεξία συστατικά του φαρμάκου. Τη διάρκεια της θεραπείας Ichthyol κεριά συνιστούν να συνεχίσει έως ότου δεν θα υπάρξει πλήρης αποκατάσταση.

Πρόληψη

Είναι πολύ σημαντικό να μην εκτελέσετε την ασθένεια και την ώρα να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό. Αλλά ακόμα πιο σημαντικό να προειδοποιήσει την εμφάνιση προστατίτιδας. Είναι πάντα πολύ καλύτερα να αποτραπεί η εμφάνιση της ασθένειας από τη θεραπεία μετά τη χρόνια μορφή. Υπάρχουν πολύ δύσκολα μέτρα πρόληψης:

 • καλύτερα να παραιτηθεί από το "μοντέρνο" εσώρουχων, που προκαλεί δυσφορία και όλα τα μαζεύουν;
 • φορέστε τα συμβατικά βαμβακερά εσώρουχα, που δεν αγωνία κινήσεις και να μην διακόπτουν τη ροή του αίματος;
 • αποφύγετε η πρόληψη της υποθερμίας (ιδιαίτερα στην περιοχή της βουβωνικής χώρας);
 • όσο περισσότερο κινείστε.

Όλα τα παραπάνω είναι μόνο πρωτογενή πρόληψη. Αλλά για την καλύτερη εμπιστοσύνη στην υγεία πρέπει να συμμορφώνονται με τα μέτρα και δευτερογενούς πρόληψης:

διατροφή
 • τακτική επιθεώρηση ο ειδικευμένος ουρολόγος;
 • εφαρμογή πολυβιταμίνες και άλλες υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα των μέσων.

Προστατίτιδα επηρεάζει περαιτέρω δυνατότητα για τη διαιώνιση του είδους, μόνο αν η ασθένεια μεταφέρθηκε σε οξεία μορφή με σοβαρές επιπλοκές. Εύκολη μορφή ακόμη και της χρόνιας προστατίτιδας δεν επηρεάζει τη δυνατότητα να συλλάβουν ένα παιδί.

Δεν είναι περιττό να πριν από την άσκηση της προβλεπόμενης να περάσει την εξέταση ο ειδικευμένος ουρολόγος. Επειδή πολύ συχνά η αιτία της προστατίτιδας είναι μια λοίμωξη. Και σε αυτή την περίπτωση, τα επιβλαβή βακτήρια μπορεί να πέρασε και μια γυναίκα ή να επηρεάσει αρνητικά το μέλλον το παιδί.

Τηρώντας προληπτικά μέτρα και συστάσεις, οι άνδρες μπορούν να προστατεύουν τον εαυτό τους από της χρόνιας προστατίτιδας ή να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο της νόσου. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να είναι:

 • να οδηγήσει ένα δραστήριο τρόπο ζωής;
 • φορώντας ένα ευρύχωρο και άνετο εσώρουχο από φυσικά υφάσματα;
 • ισορροπήσει τη διατροφή για το σώμα παίρνει τη σωστή ποσότητα βιταμινών και ιχνοστοιχείων, ιδιαίτερα ψευδάργυρου;
 • να εγκαταλείψουν τις κακές συνήθειες (κατανάλωση αλκοόλ και το κάπνισμα);
 • να οδηγήσει την τακτική ερωτική σας ζωή;
 • δεν supercool, να αθλούνται, cured, να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα;
 • αποφύγετε αγχωτικές καταστάσεις, εάν είναι απαραίτητο, να λαμβάνουν ηρεμιστικά φάρμακα φυσικής προέλευσης (Βαλεριάνα, motherwort, παιωνία).

Σε όλους τους άνδρες μετά από 20 χρόνια συνιστάται ετήσια προγραμματισμένη επίσκεψη ειδικευμένος ουρολόγος.

Προειδοποίηση προστατίτιδας απαιτεί, κυρίως, την τήρηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, συμπεριλαμβανομένων τακτική σεξουαλική δραστηριότητα.

04.03.2020